Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: http://www.rentaman.fi.

Rentaman Finland Oy

Y-tunnus: 3105195-1

Linnankatu 18

20100 Turku

puh. 0449012885

Rekisterin nimi

Rentaman Finland Oy:n työnhakijarekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Rekisteriin kerätään tietoja, joita Rentaman Finland Oy tarvitsee työnhakijoiden
rekrytoinnissa ja välittämisessä sekä työsuhteen luomisessa ja ylläpitämisessä. Työnhakijoiden voi
osoittaa hakemuksen kohdistettuun työtehtävään tai jättää avoimen hakemuksen. Henkilötietojen
kerääminen ja säilyttäminen perustuvat työnhakijan antamaan suostumukseen. Työnhakijan
antamia hakemustietoja säilytetään ja käytetään hakijarekisterissä. Työnhakijan omasta pyynnöstä
häntä koskevat tiedot poistetaan välittömästi tai hän voi itse poistaa tiedot omilla tunnuksillaan.

Rekisterin tietosisältö

Nimi, osoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelin, sähköposti, syntymäaika, millaista työtä hakee,
koulutus, työkokemus, osaaminen, CV, hakemusliitteet sekä hakijan oma esittely ja käsittelijän
kommentit. Osa täytettävistä tiedoista on pakollisia, osa vapaaehtoisia.

Rekisterin tietolähteet

Rekisterin tiedot kerätään työnhakijalta hänen suostumuksellaan. Työnhakijalta kerättävät tiedot
koostuvat työnhakijan toimittamasta hakemuksesta, työ‐, koulu‐ ja muista todistuksista sekä
työnhakijan mahdollisessa haastattelussa antamista tiedoista.

Henkilötietojen luovutukset

Rekisteröityjen henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman rekisteröityjen suostumusta.
Rekisteröidyn suostumuksella voidaan työtehtävien kannalta tiettyjä tarpeellisia henkilötietoja
luovuttaa Rentaman Finland Oy:n asiakasyritykselle, jonka toimeksiantoon työnhakija on ehdolla.

Rekisterin suojaus

Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot kerätään Likeit Solution Oy:n tietokantaan. Palvelimet ja
siten myös henkilörekisterin tieto sijaitsee fyysisesti Suomessa valvotuissa konesaleissa. Yhteys
palveluun on salattu HTTPS‐protokollalla. Varmuuskopiot säilytetään palvelimilla valvotuissa tiloissa.
Varmuuskopioita säilytetään vuoden ajan.

Rekisterin tietoihin pääsee tarvittaessa käsiksi Likeitin käyttötuki ja ohjelmoijat, joiden pitää teknisen
tuen ja ongelmien selvitysten takia päästä tietoon käsiksi. Kaikki Likeitin tietoihin käsiksi pääsevät
henkilöt ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen, joka on laajennettu luottamuksellisten
tietojen lisäksi koskemaan myös henkilötietoja.

Toiminnoista, joita käyttäjät järjestelmän sisällä suorittavat, tallennetaan tietoja järjestelmän
lokeihin. Tärkeimpiä näistä ovat sisään ja uloskirjautumiset sekä muutosloki, joka sisältää kaikki
tapahtuneet tietojen muokkaukset ja muutoksen tarkan päiväyksen ja kellonajan sekä suorittajan.

Rekisteriä käytetään Rentaman Finland Oy:n määrittelemillä henkilökohtaisilla
käyttöoikeuksilla, joita on määritelty erilaisille tasoille riippuen toimihenkilön työtehtävistä.
Käyttöoikeus päättyy henkilön siirtyessä pois niistä tehtävistä, joiden hoitamista varten hänelle on
myönnetty käyttöoikeus.

Järjestelmän ylläpitoon ja huoltoon osallistuvilta palveluntuottajilta Rentaman Finland Oy vaatii riittävää tietosuojausta sekä sitoumusta olla käyttämättä rekisteritietoja.

Tarkastusoikeus

Henkilöllä on Henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkistaa itseään koskevat, rekisterissä olevat
tiedot. Kirjautuessaan henkilö pääsee katsomaan, muuttamaan ja poistamaan hakemuksella
antamiaan tietojaan. Mikäli henkilö haluaa nähdä kaikki hänestä kerätyt tiedot, tarkastuspyyntö
tulee esittää henkilökohtaisesti Rentaman Finland Oy:n toimipisteessä. Rekisteröidyllä on
oikeus vaatia häntä koskevan virheellisen tiedon korjaamista tai tietojen poistamista.

Vastustamis- ja valitusoikeus

Vastustamisoikeus: Henkilöllä on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojensa käsittelyä, mikäli
hän kokee, että olemme käsitelleet henkilötietoja lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta
käsitellä joitain henkilötietoja. Jos vastustat tietojesi käsittelyä, keskeytämme henkilötietojesi
käsittelyn (säilytystä lukuun ottamatta) siksi aikaa, kunnes saamme käsittelyn lainmukaisuuden
selvitettyä.
Valitusoikeus: Henkilöllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos hän kokee, että
rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi:

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun käyt verkkosivulla. Jokaisella myöhemmällä vierailukerrallasi ne lähetetään takaisin verkkosivullemme tai toiselle verkkosivulle, joka tunnistaa evästeen.

Evästeiden avulla pystymme mm. tunnistamaan laitteesi palatessasi sivulle, muistamaan mieltymyksesi ja valintasi, parantamaan käyttökokemustasi sekä mukauttamaan mainoksiamme sivuillamme sekä mahdollisissa muissa palveluissa.

Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.